Tablet winnen

Zoals je al op onze hoofdpagina kon zien kun je ook meespelen met prijsvragen. Deze prijsvragen kunnen er vervolgens voor zorgen dat je een tablet wint. We gaan wel eerlijk met je zijn, want de kans dat je wat wint is klein. Desalniettemin is het meespelen vrijblijvend en gratis, dus het kost je in elk geval niks buiten een paar minuten van je tijd. Als je toch in staat blijkt om een tablet te winnen heb je toch maar even mooi een gratis tablet met een paar minuten inzet verkregen.

Gegevens invullen voor tablet prijsvraag

Soms wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen als je meespeelt met een prijsvraag. Vanzelfsprekend moet je gegevens invullen, want hoe moet de adverteerder anders weten naar wie de tablet moet worden toegestuurd als deze gewonnen wordt. Toch kan het ook voorkomen dat je wordt gevraagd je telefoonnummer en dergelijke in te vullen. Dit zijn vrij persoonlijke gegevens en men geeft deze liever niet prijs.

Lees eerst goed de voorwaarden en zorg dat er staat dat je privacy wordt gerespecteerd. Als dit er staat kun je er vanuit gaan dat er secuur met je gegevens wordt omgegaan. Nogmaals, je bent nergens toe verplicht en meespelen is gratis, maar als je je gegevens niet wilt invullen moet je het ook zeker niet doen. Dan maar geen gratis tablet winnen.

Previous post:

Next post: